Als kind was ik al veel bezig met vormgeving. Huisjes bouwen van bladeren, fijne poppenkleertjes maken voor de barbiepop, als 14-jarige mijn eerste stoel van mdf maken. Het creatieve, een innerlijke drang om vorm te geven,  zat en zit er gewoon in. Dit resulteerde als twintiger in het opzetten van een boetiek met eigen ontwerp- en naaiatelier. Toen er kinderen kwamen verlegde de creatieve richting zich naar huis en tuin, en als autodidact oefende ik mijn vaardigheden vooral in huizen/tuinen van vrienden en bekenden. Verder volgde ik de opleiding interieur ontwerper/kleurendeskundige en ik heb deze opleiding afgerond in Hasselt. 

 

Ik ben een praktijkmens. Ik sta in een huis of tuin en voel wat de omgeving nodig heeft om een optimale flow te krijgen. Ik besteed dan ook liever niet al te veel werk aan tijdrovende tekeningen. Het combineren van stijlen tot een uitgebalanceerd geheel is mijn kracht. 

 

Mijn grote hobby is het verzamelen van mooie, aparte, handgemaakte items op brocante- en antiekmarkten. Ik geniet van de uitdaging om de juiste objecten te plaatsen in mijn projecten passend bij de opdrachtgever. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakt persoonlijk interieur.